27 Mart 2013 Çarşamba

e.l.f. flawless finish fondöten

           Geçtiğimiz yaz bir arkadaşım Amerikadaydı. Dönüşüne yakın ondan neler istesem neler isteseeeeem diye düşünürken elf cosmetics'i keşfettim. İngiltere için de ayrı bir sitesi olduğunu bilmediğimden Amerika için olan sitesinden arkadaşımın adresine sipariş verdim sonrasında o getirdi bana siparişlerimi.Muhtemelen herkes zaten biliyor ama bilmeyenler için söyleyeyim. İngiltere sitesi budur: http://eyeslipsface.co.uk  ve bu site Avrupa'ya gönderim yapıyor. Elf ürünlerinin beni en çok etkileyen özelliği çok uygun fiyatlı olmalarına rağmen birçok olumlu eleştiri almaları oldu. Online alışveriş yaparken karar vermek çok zor olduğundan bu ürünlerle ilgili tecrübelerimi yazarsam belki birilerine yardımım olabilir diye düşündüm. E.L.F. flawless finish fondöten ile başlamak istedim

Öncelikle şunu söylemek lazım bu fondötenin fiyatı  yukarıda linkini verdiğim sitede şuan 6,75 pound yani beklentileri ona göre ayarlamak gerek. İlk elime sıktığımda kıvamını görünce çok şaşırmıştım. "aneeem bu kadar yoğun fondöteni nasıl iyi dağıtıcam ben" diye düşündüğümü hatırlıyorum. Ama sonra yüzüme denediğimde o konuda hiç bir sorun yaşamadım uygulaması gayet kolaydı. Üzerinde oil-free yazıyor ama ben açıkcası cildi çok yağlı olanlara çok da uygun olduğunu düşünmüyorum. Sürdükten kısa bir süre sonra parıl parıl parlamaya başlıyor.  
Kapatıcılığı hafifle orta arası. Sağlıklı ışıltılı bir görüntü veriyor aslında ama yüzünüzün kuru kısımları varsa oralarda da pul pul olmayı ihmal etmiyor sağolsun. Yani sözün kısası cilt tipi çok yağlı ya da çok kuru olanlardan ziyade normal olanlara uygun olacağını düşünüyorum. Aynı zamanda yüzümde çok kusurum var ve fondötenim bunu kapatmalı diyorsanız bu konuda da çok yardımcı olacağını sanmıyorum. Sonuç olarak bu fondöteni tavsiye eder misin derseniz. Öyle aman aman bir ürün değil ama sorunsuz bir cildiniz var ve elf ürünlerinden denemek istiyorsanız pudrayla güzel sonuçlar elde edilebilecek bir fondöten olduğunu söyleyebilirim..