9 Haziran 2013 Pazar

şöyle bir toparlarsak..

Ülkenin durumu son günlerde hepimizin önceliğiydi... Ben ne yazık ki Türkiye'de değildim bu süreçte ama zaman zaman heyecanlanarak zaman zaman kaygılanarak takip ettim olan biteni. Bugün de gördüm ki yavaş yavaş bloglara yeni yazılar eklenmeye başlanıyor. Ben de bir nerdeee kalmıştııık ruh haline büründüm. En son makyaj malzemelerimle ilgili kategori kategori yorum yazıları yazacağımdan bahsetmiştim. Elimdeki tüm fondötenlerle ilgili yazılarımı bitirmiştim o yazıları görmek için:
bourjois healthy mix
rimmel wake me up
revlon colorsay
maybelline bb cream
e.l.f. flawless finish
loreal true match
Bundan sonrasında ise dudak ürünleriyle devam etmek istiyorum (rujlar + parlatıcılar) Önümüzdeki günlerde bunların yazıları gelecek.
Birde aklımda şöyle bir düşünce var; benim blogum çok populer değil ancak benim için şuanda 1000e yakın sayfa görüntülenmiş olması bile mutluluk verici... Benim yazdığım birşeyler 900 küsur kez okunmuş:) komik ama beni heyecanlandırıyor o yüzden sayfa görüntülenme sayım 1000e ulaştığında bir çekiliş düzenlemek istiyorum. Hediyelerimi henüz belirlemedim ama Revlon, wet'n wild gibi Türkiyede olmayan denemek istediğiniz ürünlerden seçmek istiyorum. Bu konuda da tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bu çekilişte ne olsun isterdiniz? Yorumlarınızı bekliyorum yarın loreal caresse wet shine lip stain yazısında görüşmek üzere...
Sevgiler!