8 Temmuz 2013 Pazartesi

kendim mimledim kendim söyledim:) ben kimim

       Az önce drama queen'in yaptığı ben kimim mimini okudum çok da keyif aldım. Beni kimse mimlemedi ama dayanamayacağım ben de yapacağım bu yazıdan dedim:)
       
 Ben kimim?


      Adım Özgün. 23 yaşında bir tıp öğrencesiyim. Bulgaristan'da eğitim görüyorum o yüzden 5 senedir Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da yaşıyorum.

             

 Blogumun adı nerden geliyor?




blogumun adında geçen clumsy kelimesi beceriksiz, sakar, acemi anlamına geliyor. Ben de ne yazık ki hem günlük hayatımda çok sakarım hem de bu makyaj güzellik işlerine eli yatkın olanlardan değilim pek. Uzun uğraşlarla öğrenebiliyorum birçok şeyi. Blogumda da bu süreçte yaşadıklarımı paylaşmak istediğimden beceriksizlikten dem vurdum:)



 Blog açmaya nasıl karar verdim?



Ben de her blogger'ın hikayesinde olduğu gibi önce youtube videolarını izleyerek ve blogları okuyarak düştüm bu makyaj sevdasına. Doğru makyajın insanın ışığını ne kadar arttırabildiğini farkettiğimde çok etkilendim. Ben de öğrenmeliyim bu işi dedim. Daha sonra öğrendiklerimi, denediklerimi paylaşma isteği oluştu içimde. Bu süreçte belki çevremdeki insanların  başını ağrıtmış olabilirim ara sıra:) En iyisi dedim ben bunları benim gibi kozmetik tutkusu olanların bol olduğu bi platformda paylaşıyım:) vee işte burdayım..



 Kişiliğim


Yeni tanıştığım insanlarla kolay kaynaşamadığımdan ilk etapta soğuk, çekingen vesaire davransam da aslında konuşmayı fazlaca seven ve uyumlu biriyimdir. Cool davranmaya çalışıp aslında alıngan ve duygusal olanlardanım. Hiç sevmediğim huyum da çabuk vazgeçiyor oluşumdur heralde en ufak bir engelde pes etmeye sıkılmaya meğilliyim malesef:( ama üzerinde çalışıyorum düzelecek inşallah bu pis huyum


 Hoşlandıklarım


Arkadaşlarımla oturup sohbet etmekten, tüm hayvanlardan özellikle kendi köpeklerimden, dizi izlemekten, mağaza gezmekten, youtube videoları izlemekten, blog okumaktan, kitap okumaktan, müzik dinlemekten, evde gizli gizli müzikal şarkılarını söylemeye çalışmaktan, ve şu sıralar spor yapmaktan çok hoşlanıyorum.


 Hoşlanmadıklarım


Kapalı havalardan, aptal yerine konmaktan, ev işi yapmaktan hiç hoşlanmıyorum:)


En çok sevdiğim makyaj malzemem       
                                                         

Rimel ve ruj. Bence başka hiç birşey yapmasa bile, insan rimel ve rujla çok daha canlı görünüyor bir anda
.

Çantamda olmazsa olmazım


Telefon tabi ilk sırada. Onun dışındaki herşey aslında daha çok , unutmasam iyi olur sınıfına giriyor benim için:) çok sık unutuyorum çünkü; ama mendil, antibakteriyel jel, ruj ve ayna diyebilirim sanırım.


En son okuduğum kitap


Şuanda psikoanalist adlı kitabı okuyorum. Bitirmek üzereyim. Bundan sonra da taht oyunları serisine başlayacağım.


Ben bu mimleme işini pek bilmiyorum kimi nasıl mimleyeceğimi de bilemediğim için dramakeupqueen gibi yapmak isteyen herkesi mimliyor sayılsam? Bence olur:) SEVGİLER...