10 Aralık 2013 Salı

Bourjois Color Boost

       Kalem şekilli, lip crayon denilen dudak ürünleri sanıyorum ki Clinique'in chubbystickleriyle başladı. Bu günlerde de hemen her markanın standlarında görür oldum. Ben daha önce Revlon just bitten kissable balm stain kullanmıştım. Yazısını okumak için tık tık  Bu ürün de görüntü itibariyle ona çok benzediğinden benzer beklentilerle almıştım. Ama belirtmeliyim ki çok farklı 2 ürün.

     Revlon lip stainlerin en dikkat çeken özelliği kalıcılığıyken, Bourjois color boostları kalıcılık konusunda çok etkileyici bulmadım. Gerçi üzerinde 10 saat yazıyor ama bu görüşe katılmıyorum diyeyim kibarca :)

     Spf 15 oluşu da hoşuma gitti, çünkü dudak ürünlerinde güneşten korunma çok sık rastlanan birşey değil.

     Revlon lip stainlerde, yoğun pigmentasyon ve çok mat görüntü elde ediyorken, color boostun daha ışıltılı bir bitirişi var. Işıltı derken yanlış anlaşılmasın, simli pırıl pırıl bir durum değil...

     Benim en çok hoşlandığım özelliğiyse, yumuşacık yapısı oldu. Çok güzel nem veriyor dudaklarıma, ve şuana kadar kullandığım dudak ürünleri arasında dudağımdayken varlığı en az hissedilen bu sanırım. Hiç yapış yapış ya da kuru bir his bırakmıyor. Dudak kusurlarını vurgulamayan sür çık tarzında bir ürün. Bayılıyorum hızlı uygulanabilen makyaj ürünlerine!

     Sürüş şekline göre daha hafif ya da  yoğun görüntü elde edilebilmesi de büyük avantaj. 5 farklı tonu var. Ben bunlardan 2sini aldım. Biri Red Sunrise adlı bir kırmızı ki son zamanlarda en çok kullandığım ruj sanırım bu. Bu noktada şöyle bir açıklama yapmalıyım, herkesin kırmızı ruj sevmediğini ve kullanmadığını biliyorum ama itiraf ediyorum ben kırmızı tonlarını seviyorum :) Ama tabi geçen gün yazısını yazdığım The Balm'ın Mia Moore adlı ruju (TIK TIK) gibi yoğun bir kırmızı pek okula filan uygun olmuyor. Color Boost'un kırmızısı bu konuda beni mutlu etti. Çok rahat her tür makyaja kullanılabilir bir kırmızı hele ki tek kat hafifçe sürülürse gayet doğal-ımsı duruyor. Elimdeki diğer renk ise peach on the beach adlı çok açık bir şeftali-pembe. Çok özel bir renk değil ama biraz koyu göz makyajı yaptığımda severek kullanıyorum.
   





Hu HUUU Çekilişime katılmak ister misiniz? HAYDİ ÇEKİLİŞE!