12 Aralık 2013 Perşembe

vichy yeni yıl seti

      Yılbaşı yaklaşması sebebiyle her markanın özel setleri, promosyonları vs hepimizin ağzını sulandırıyor biliyorum. Benim de nemlendiricim bitmişti ve yeni bir nemlendiriciye ihtiyacım vardı. Kışın cildim kuruya döndüğünden ve her daim nem sorunu yaşadığımdan daha yoğun ve etkili nemlendiriciler kullanmam gerekiyor. Gözüm Vichy ve La Roche'daydı zaten. O yüzden Vichy'nin bu seti çok cazip geldi.
 

Önce kutusunu çok beğendim. İçinde ne olduğunu bilmeden direk yapıştım:) birkaç farklı çeşit kutu vardı, benim ihtiyacıma uygun olan da buydu ama gönül isterdi ki her farklı resimli kutudan birer tane alabileyim :D 


İçinden bir adet yılbaşı tebrik kartı, 1 adet tam boy ürün, 3 adet seyehat boyu ürün, 2 tane de tester çıkıyor.


Benim seçtiğim kutudaki tam boy ürün Aqualia Thermal adlı nemlendirici oldu. paraben içermeyişi, hassas ciltler için uygun oluşu benim istediğim özelliklerdi. 50 ml'lik bir ürün 48 saat nem verdiği iddia edilmiş. Uzun vadede nasıl bulurum bilmiyorum ama dün gece kullandığımda cildimde bıraktığı ferah ve yumuşacık hissi çok beğendim. 


50 g'lık mini boy bir termal su çıktı. Termal su kullanmayı seviyorum. Bende Avene'in devasa boyu vardı. Elimde bir seyehat boyu olması da iyi oldu, İşime yarayacak yani..


Seyehat boyu ürünlerin bir diğeri ise merak ettiğim ve denemeyi istediğim bir ürün. Purete Thermale adlı 3ü1 arada temizleyici. Söylenilene göre hem temizleme sütü, hem tonik, hem göz makyajı temizleyicisiymiş. Umarım güzel çıkar ve tam boyunu alırım :)


Seyehat boyu ürünlerin sonuncusu ise Idealıa adlı krem. Bu da işe yarayacağını düşündüğüm bir krem bakalım göriciiiz..


Biri şampuan biri fondöten olmak üzere 2 adet de tester var. Bu sayede Vichy'nin birçok ürününü deneme fırsatı bulmuş olacağım..
 Türkiye'de var mıdır bu set bilmiyorum ama varsa bir göz atmanızı tavsiye ederim. Fiyatı da gerçekten uygundu çünkü

Hala devam etmekte olan çekilişime katılmak isterseniz: tık