4 Ocak 2014 Cumartesi

2013 Favoriler

   Bu yeni yıldaki ilk yazım o yüzden herkese iyi yıllar dileyerek başlamak istiyorum. 2013 benim için pek çok değişim yaşadığım bir sene oldu. Kendime dair çok şey keşfettim, yeni ilgi alanları edindim. Bu keşiflerden biri de makyaj yapmayı öğrenmeye çalışırken ne kadar keyif aldığımdı. Makyaja dair herşey bana çok yeni olduğu için, deneylerle geçti 2013. Bu yazıda da deneyip çok sevdiğim ve hayatımda kendine uzun süreli yer edinmiş ürünlerden bahsetmek istiyorum:)

  CİLT ÜRÜNLERİ
  Fondöten: Bourjois Healthy Mix Radiance Reveal Fondöten (yazısı için tık tık )


  Şuanda Make Up Forever HD fondöteni kullanırken bourjois'yı favori seçmem biraz tuhaf oldu sanırım ama onu yıl sonuna doğru aldım ve birbirimize alışmak için biraz zamana ihtiyacımız var :)
           












Concealer: Bu kategoride 2 ürün var; birini sivilceler için, diğerini göz altıma kullanıyorum.
Sivilceler için: Bourjois Healthy Mix Concealer her ne kadar birçok kişi bu ürünü göz altına da kullandığını söylese de ben göz altı için biraz kuru olduğunu düşünüyorum.
Göz altına aydınlık vermesi için: Maybelline Instant Age Rewind Eraser (yazısı için tık tık )


                                                                                                                                                Pudra : Make Up Forever HD Loose pudra hd olmasının görüntüde nasıl bir fark yarattığını bilemeyeceğim ama makyajı çok güzel sabitliyor. Kekimsi görüntüye sebep olmuyor. Çok severek kullanıyorum. Ama biraz fazla uyguladığımda ya da iyice dağıtmadığımda fotoğraflarda bembeyaz çıkıyorum. Bu da dikkat edilmesi gereken çok önemli bir nokta. Hele ki özel günlerde kullanılacaksa.


ALLIK: The Balm Fratboy şeftali-pembe-mercan rengi. Pigmentasyonu şahane. Kalıcılığı çok iyi. Tüm balm ürünlerinde olduğu gibi ambalajı çok şirin. Daha ne denir?! Seviyorum uleeeeyn !:)

Bronzer: Catrice Bronzer Aslında şuana kadar kullandığım ilk ve tek bronzer o yüzden seçmek çok zor olmadı benim için :) ama en azından Türkiye'e giderkenki zorlu yolculuğa dayanamayarak emekli olan pek sevgili bronzerıma saygımı dile getiriyim :D Ben zaten pek bronzer delisi olmadığımdan ve sadece elmacık kemiklerimin altına çok hafif gölgelendirme yaptığımdan benim için gayet iş görürdü kendisi. Saygıyla anıyorum :)


   GÖZ ÜRÜNLERİ                                                                                                                         Far Paleti: Urban Decay Naked Kendisi bana göz makyajını sevdirmiş üründür. Benim için yeri ayrıdır.(yazısı için tık tık )                             



Göz Kalemi: Rimmel Scandaleyes Waterproof Göz Kalemi (yazısı için tık tık )                           




Eyeliner: Maybelline Gel Eyeliner                                                                                                       

Rimel: Maybelline The Falsies




 DUDAK ÜRÜNLERİ                                                                                                                  Benim için en zor kategori bu oldu sanırım. Bir sürü çok sevdiğim dudak ürünüm var çünkü hangisini seçsem ne yapsam hiç bilemedim :/


Dudak Parlatıcısı: Revlon Lipgloss                                                              
                                



   Lip Crayon : Bourjois Color boost (yazısını okumak için tık tık )                                                   




Ruj: The Balm Lipstick ( yazısı için tık tık )                                                                             




 2014 favorilerimin de arayışına şimdiden başladım. Bugün küçük bir alışveriş yaptım bile:) Yanlış anlaşılmasın tamamen bloga yazmak için yeni ürünler keşfetmek istediğimden, kendim için değil yani :P Bir sonraki yazıda görüşmek üzere SEVGİLER!...