27 Ocak 2014 Pazartesi

Bitirdiklerim NO:2

     Ben şahsen bitirdiklerim yazısı okumayı çok seviyorum. Bir ürünü kullanıp bitirmiş birinin fikri daha net olur gibi geliyor. Yazmanın keyfi de çok ayrı tabi. Para verip aldığım ürünleri beğensem de beğenmesem de kullanıp bitirmişim, harcadığım paraya değmiş bir şekilde :)

     Arada unutup bitirdiklerimi atsam da azıcık biriktirmeye çalıştım ki bahsetcek bol ürün olsun :)


Sıkıcılarla başlayalım :)
Vedemecum White Fresh Diş Macunu
 Türkiye'de var mı yok mu bilmiyorum. Ama ben bu markanın diş macunlarını çok severek kullanıyorum. Hem iyi temizliyor hem ferahlık veriyor sanki.




Listerine Antibakteriyel Ağız Yıkama Suyu
Ya bu Listerine'nin yeşil olanı ağzımı çok yaktı. Bilmiyorum daha çok yakınca daha mı etkili mi demek oluyor ama ağzımda bıraktığı tadı da sevmediğimden bundan tekrar almadım Colgate aldım ondan daha memnunum gibi :/


Nivea'nın en eski model dudak nemlendiricisi
Ben bu çatlayan dudak işine bi çözüm lazım artık diye araştırmaya girip blistex'i keşfedene kadar (yazısını okumak için  tık tık )bununla idare etmeye çalışıyordum. Ama hele ki Sofya'nın soğuğu için hiç yeterli nem vermiyor bence. Gerçi Nivea'nın da birçok yeni dudak bakım ürünü çıkmış onlardan memnun olanları duyuyorum. Ama dediğim gibi bu ı ıh!


Oriflame Roses Duş Kremi
Gül kokusunu sevenlerin çok beğeneceği bir ürün. Banyo esnasında mis gibi bir gül kokusu yayılması çok hoşuma gidiyordu. Onun dışında duş kremi işte söylenecek pek bişey yok haliyle :)


Pantene Boyanmış Saçlar İçin Kurtarıcı Maske

Yumuşatması filan fena değildi ama şuan kullandığım John Frieda ya da bundan önce kullandığım Dove kadar kesinlikle iyi değil. Saçlarının durumu benim kadar vahim olmayanları mutlu edebilir


Sephora 2in1 Waterproof Göz Makyajı Temizleyicisi.
Genelde suya dayanaklı rimeller kullanmayı tercih ettiğim için iyi bir göz makyajı temizleyicisine ihtiyacım oluyor. Yağlı gibi olanlardan çok hoşlanmadığım için bu jel formunda olanı deniyeyim dedim ama waterproof makyajı temizleme konusunda pek başarılı bulmadığım gibi çok fena da göz yakıyor bide hassas gözlere de uygundur filan yazıyor yani üzerinde. pehh!!!


Bioderma Sebium  Temizleme Jeli
Bu bir süre düzenli kullanıldığında ciltte olumlu yönde değişim sağladığını düşündüğüm bir temizleyici. Nitekim ben de yaz başında deli gibi sivilcelendiğim bir dönem bunu kullanmış ve sivilcelerimde düzelme farketmiştim. Yalnız kışa girince cildimi biraz kurutuyor gibi geldi. Geçen sene çok ciddi bir kuruluk sorunuyla uğraştığım için korktum bir daha almadım. Loreal Pure Zone aldım. Ancak son 1 aydır yine yeniden coşkun bir sivilce selinden muzdaribim. O yüzden acaba bunu kullanmaya devam mı etseydim diyorum şimdi :/ Muhtemelen tekrar alırım.


Avon Percieve Parfüm
Bu 2. şişem. Ben bu kokuyu cidden çok beğeniyorum. Hafif, günlük kullanıma çok uygun filan filan ama benim tenimde hiç kalıcı değil yahu! Almıcam artık pesettim :(


Elf Far Bazı
Uygun fiyatlı, işe yarar bir ürün yazısını okumak için tık tık



Bourjois Ultra Glamour Maskaralar

Eğer dramatik, kapkara, bol hacimli kirpikler seviyorsanız denemek isteyebileceğiniz rimeller. Yalnızca uygulama konusunda biraz dikkatli olmak gerekiyor kirpikler birbirine yapışmasın diye. Ben severek kullanmıştım ama Rimel işi derya deniz denemeye devam ediyorum. O yüzden tekrar direk bu ürünleri almam ama Bourjois alacağımdan eminim ki şuan elimde de bir tane daha var zaten :)


Maybelline The Rocket Maskara

Sansasyon yarattı! Çok konuşuldu, yazıldı, çizildi ben de çok beğenerek kullandım özellikle kirpikleri kıvrık tutmak konusunda çok başarılı buldum. Ama fırçasının şeklinden dolayı Maybelline The Falsies daha çok beğeniyorum. Nitekim bu bittikten sonra tekrar ona döndüm.


Bourjois Radiance Reveal Healthy Mix Fondöten
Aşk yaşadığım, bayılarak kullandığım bir fondöten oldu. Yazısı için buyurunuz Bir daha tekrar anlatmıyayım :)



Şimdi gönül rahatlığıyla bu ürünleri geri dönüşüm kutusuna atabiliriiiim. Geri dönüşüm yapalım, çevreyi koruyalım temalı mesaj kaygılı kapanışımı da yaptığıma göre sevgiyle kalın bir sonraki yazıda görüşmek dileğiyle!!!