25 Şubat 2014 Salı

Rimmel London Lasting Finish Ruj

           Eveeet yine ben, yine Rimmel'in bir dudak ürünü !!! Seviyoruuum kahretsiiinn :D Geçenlerde yazısını yazdığım ( okumak için          tık tık ) Rimmel'in moisture serisinin yumuşacıklığına, yağ gibi kayıp gitmesine aşık olmuştum. Ama o kadar yumuşak kıvamlı rujlarda koyu renk kullandığım zaman çok bulaşma, dağılma yaptığını farkettiğim için kendimi tuttum ve nude-umsu renkler seçmeye çalıştım. Ama tabi ki içimdeki koru renk ruj canavarını da yemlemem gerekiyordu. O yüzden rimmel'in diğer serilerine bakındım Kate Moss serisini (yazısı için tık tık ) sevmeme rağmen, dudakları kurutuyor olmasından dolayı onu es geçtim. Metalik mor-gri rengiyle bu serinin ambalajı dikkatimi çekti. Ve 016 numaralı heartbreaker adlı rengini aldım. İyi ki de almışım.

Soldaki Rimme Moisture Renew, sağdali Rimmel Lasting Finish


          Herkesin koyu renkler tercih etmediğini biliyorum ama yani b rengin güzelliğini nasıl anlatsam! Fuşya ama hiç çiğ değil. Tok bir renk
          Pigmentasyonu çok çok başarılı. Tek seferde rengini veriyor.
          Kremsi bir yapısı var. Pek çok long-lasting ruj gibi dudakları kurutma problemi filan olmuyor.
          Işıltısız ama hafif ıslak bir duruşu var.
          Çizgilere dolmuyor, dudak kusurlarını vurgulamıyor. Gerçi açık renklerinde durum farklı olabilir bilemiyorum.

          Kalıcı ruj iddiasıyla satılan bir ürün için yeterince kalıcı değil bence. Su içince, birşeyler yiyince filan tamamen çıkmasa da homojenliğini kaybediyor, ki tamamen çıksa daha iyi. Gün içinde çok kez tazelemek gerekiyor yani.
          Kesinlik daha fazla rengini almak istiyorum aslında ama farkettim ki elimdeki pekçok ruj serisi için aynısını söyleyip sonra yeni rujlar denemeye devam ettiğim için sıra gelmiyor. :)
          Bulgaristan'da Lilly'lerde 9 lv civarı. Türkiyede tam fiyatını bilmiyorum ama Watsons larda 15 TL civarı olduğunu tahmin ediyorum.
     
          Diğer dudak ürünü yazılarımı okumak için ;