29 Mart 2014 Cumartesi

Clinique Alışverişim

      Sivilce problemim  zaman zaman hafiflese de arada tekrar coşarak geri dönüyor! Şu sıralar da cildim çok kötü durumda. Cilt bakım rutinime de çok dikkat etmeme rağmen kalıcı bir gelişme elde edemedim ne yazık ki! Clinique'in 3 aşamalı cilt bakım rutini seti hakkında çok iddialı olumlu yorumlar duyunca ben de denemeye karar verdim. Belki istikrar iyi gelir cildime diye düşünüyorum.
         


      Deneme amaçlı bir alışveriş olduğu için büyük boylarını almadım. Küçük boy ürünleri içeren anti-blemish solutions adlı setin fiyatı uygun geldi. Görevli bayanın dediğine göre 2 ay gidermiş bu ürünler ama ben pek emin değilim açıkcası. 50 ml temizleme köpüğü, 100 ml tonik, 30 ml nemlendirici içiyor.


Bu kadar sivilcelenmemde hergün fondöten kullanmamın da etkisi olabilir diye düşünüyorum. Ama hele cildim bu haldeyken cilt makyajı yapmayı bırakmam söz konusu bile değil :/ O yüzden bari sivilceli ciltler için özel üretilmiş bir fondöten kullanayım diye düşünerek Clinique'in yine anti-blemish solutions serisine ait fondöteni denemeye karar kıldım.


   Bir de promosyon varmış bana bu sevimli pembe kutunun içinde mini boy bir all about eyes göz kremi ve high impact mascara hediye ettiler. Pek mutlu oldum! :D


      Bugün sivilcelerimin fotoğrafını çektim. Hafta hafta da bu fotoğraf çekme işlemine devam etmeyi planlıyorum. Gelişmeleri sıkı takip edip kesin bir fikrim oluşunca tekrar bir yorum yazısı yazacağım bu ürünler hakkında! Sizlerin Clinique ile olumlu olumsuz tecrübeleriniz neler? Ya da sivilce probleminizi çözmenize yardımcı olan başka ürünler varsa hangi ürünlerdi?