1 Nisan 2014 Salı

Clinique High Impact Mascara

      Geçenlerde yaptığım Clinique alışverişimin ( yazısı için tık ) yanında hediye olarak. High Impact adlı rimelin mini boyunu vermişlerdi. Bu kadar beğeneceğimi hiç düşünmüyordum açıkcası ama çok çok beğendim bu rimeli.

       Aslında ben rimellerde tercihimi uzunluktan çok hacim veren dramatik simsiyah bir görüntü yaratan rimellerden yana kullanıyorum. Bu rimel bu beklentilerime çok uymasa da normalde çok da uzun olmayan kirpiklerimi upuzun göstermesiyle kalbimi çalmayı başardı. Belki daha uzunluk verme konusunda iddialı rimellerden daha çok denemeliyim




      Kirpikleri ayırma konusunda çok başarılı. Herhangi bir topaklanma ya da yapışma olmuyor. Saatlerce gözümde kalıyor akma ya da dökülme problemi yok.
                       
      İnce uzun sık kıllardan oluşan bir fırçası var. Bu fırça uygulamayı oldukça kolay kılıyor ve kat kat geçseniz bile topak topak bir görüntü yaratmıyor


      Hacim verme konusunda biraz daha başarılı olabilseymiş biter bitmez koştura koştura büyük boyunu alacağım bir ürün olurmuş. Uygun fiyatlı markaların da çok güzel rimelleri olduğu için bunun tam boyunu almayacağım sanırım ama elimdeki ufaklık bitene kadar zevkle kullanacağım.