6 Eylül 2014 Cumartesi

Maybelline Master Duo Thin or Thick Sıvı Eyeliner

    Maybelline' in master duo serisinin göz kalemini denemiştim kalıcılık konusunda başarılı bulsam da fazla dramatik görüntüsü ve gün sonunda makyaj temizlemenin zorluğu nedeniyle pek sık kullanamadım. Aynı serinin sıvı eyelinerını da bi yerlerde duymuştum. Deniyim dedim. Ama tabi yanlış olanı almayaymışım iyiymiş. Almam gereken keçeli kalem formundakiymis.







        Benim aldığımın aplikatörü de keçe uçlu ancak ucuna minik yassı bir şekil vermişler böylece yuvarlağın yassı yan tarafı kullanıldığında ince, düz geniş kısmıyla da kalın bi çizgi elde edebiliyormuşuz. (GÜYA!)  Ben pek faydasını göremedim.
       İçinde karıştırma mekaninizması var. Kullanmadan önce iyice karıştırılması gerekiyor. Buna rağmen tek bir gözüme yetecek ürün bile gelmiyor aplikatöre. Sinirimi bozan ilk şey bu oldu.
      Ürün yeterince siyah ve pırıltı filan barındırmamasına rağmen hoş bir parlaklığı var bu kısmı güzel ama o ya da bu sekilde üstünden geçmek gerekirse siliniyor! Sabah acele acele hazırlanmaya çalışırken nasıl delirdiğimi tahmin edersiniz.
        Kalıcılık konusu da ayrı bir sorun. Dağılmıyor, akmıyor gözümden uçuyor resmen bir zamanlar orada eyeliner olduğunu farketmek için epey dikkatli bakmak gerekiyor :(
       Uzun zamandır blogla ilgilenememistim olumsuz bir yazıyla döndüm ama olsun darısı olumlu yazıların başına :)
        Bu ürünü deneyen var mı? Sizde de benzer sorunlar oldu mu? Bir de master duo keçeli kalem gibi olanı deneyen var mı? Memnun kaldınız mı acaba yorumlarınızı paylaşırsanız mutlu olurum. SEVGİLER!..