25 Ocak 2016 Pazartesi

Neutrogena Pembe Greyfurt Günlük Peeling Jel ve Yağsız Nemlendirici

         Neutrogena'nın bu pembe greyfurt serisi epey bilindik. Yerli yabanci birçok youtuberdan duymuşluğum var. Günlük kullanılabilecek bir peeling  ararken şans vermek istedim almışken de hadi nemlendiricisiyle birlikte olsun dedim.


       



         Belki bazılarının hoşuna gidebilir ama ben bu ürünlerin kokusunu hiç beğenmedim. Nemlendiriciyi uyguladıktan sonra da bayağı bi zaman kokuyu almaya devam ediyorum içimi bayıyor!

        Kokusunu saymazsak peeling jeli severek kullanıyorum. Verdiği temizlik hissi, cildimi aydınlatması hoşuma gidiyor. İçindeki minik partiküller gereğinden fazla büyük değil ve yıkama esnasında ideal sürede eriyorlar bence o yüzden günlük kullanım için uygun hassasiyette olduğunu düşünüyorum. Çok bayılmadığım tek yönü, uygulama sonrası cildimde kuruluk hissi yaratıyor oluşu.
     
         Bu noktada da işte konu nemlendiricinin yetersizliğine geliyor. Yağsız olması iyi hoş eyvallah da hiç nem verdiğini hissetmiyorum ben yahu. Hüüüüp diye emiyor cildim ama pek bişi yapmıyor sanki Çok yağlı ciltlilerin memnun kalabileceği bir ürün olabilir. Ama satın almadan koklayınız zira ben gerçekten nefret ettim kokusundan.

        Toparlarsam ben peeling jeli beğendim ama nemlendiriciyi sevemedim malesef. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere sevgiler!..