2 Şubat 2016 Salı

Bloguma Misafir Olmak İster Misiniz?

      Merhabalar biliyorum ki en düzenli blog okuyucuları aynı zamanda kendi blogu olanlar. O yüzden gözlemlediğim kadarıyla birçok blogger arasında zamanla güzel bir bağ kuruluyor. Ben belki daha önce yurtdışında yaşamam dolayısıyla belki de blogumu uzun süreler ihmal etmem nedeniyle böyle blogger arkadaşlıklarını uzaktan özenerek izledim. Şimdilerde hazır bloguma aşkım canlanmışken ilgilenen olursa blogumda misafirler ağırlamak isterim. Bana konuk olmak isteyen blogger arkadaşlarım iletişim sayfasındaki mail adresime mail atabilirsiniz. Buyurunuz beklerim! :)
     

Flormar BB Spray Köpük Fondöten

     Flormar'ın indirim zamanlarında 5-6 tl gibi oldukça uygun fiyatlara düşen bu köpük fondöteni, konsept olarak çok ilginç geldi ve denemek istedim. Basınçlı tüp ambalajda bulunan bu ürün traş köpüğüne benzer bir formda. İyice çalkaladıktan sonra elinizin arkasına sıktığınızda elde ettiğiniz köpüğü yüzünüze uygularken kremsi bir hal alıyor ve çok hızlı kuruyup sabitleniyor.






    25 Spf içermesi, 12 saat nemlendirme vaad etmesi, köpük oluşu nedeniyle fikir olarak cazip gelmişti başta. Amaa yooo son yıllarda kendini çok geliştirdin Flormar ama bu olmamış! Bir kere 01 Porcelain rengini aldığım halde ürün oksijenle temas ettiği anda hooop turuncu mu desem kırmızı mı desem kopkoyu bir renk oluyor. Ayrıca defalarca denediğim ne yaptıysam homojen dağılmadı yüzümün çeşitli yerlerinde parça parça turuncu adacıklar oldu. Azıcık fazla uğraşınca da ürün pürtük pürtük elime geldi soyularak.





   Bilmiyorum çok mu uğraşmışlar bu kadar kötü bir ürün üretmek için ama Flormar adına çok talihsiz bir karar olmuş bunu piyasaya sürmek. Nefret ettim. Denemenizi hiç önermem...

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere!  Blogumdaki diğer fondöten yorumlarını okumak için;

BOURJOIS HEALTHY MIX RADIANCE FONDÖTEN
REVLON COLORSTAY FONDÖTEN
RIMMEL WAKE ME UP FONDÖTEN
MAYBELLINE BB CREAM
ELF FLAWLESS FONDÖTEN
LOREAL TRUE MATCH FONDÖTEN