7 Şubat 2016 Pazar

Pazar Misafiri - Little Butterfly

             Misafir blogger etkinliğimin ilk konuğu Little Butterfly in sahibesi Sena. Kendisine bloguma konuk olduğu icin çok tesekkür ediyor sizleri onun keyifli yazisiyla başbaşa bırakıyorum 
                                                                  Selamlar :))

Little Butterfly blogunun yazarı Sena ben, kozmetik ürünlerine çok meraklıyım. Bakımlı olmayı,makyaj yapmayı seviyorum. Ankara'da yaşıyorum,blogumu takip ederseniz memnun olurum. Bu yazıda vazgeçilmezim olan beş favori ürünümden bahsedeceğim.


kozmetik ürünler

Makyajda vazgeçilmezlerim ruj,rimel,allık ve aydınlatıcı birde bunlara ek olarak termal suyu ekleyebilirim.


termal su

Termal sular hayatımıza hızlı bir giriş yaptı, cildi nemlendirmesi ve onarmasıyla benim favori ürünlerim arasında. Nemlendirici kullanamadığım zamanlarda bile bir fıs yeterli geliyor bana, o sebeple termal sular benim için ilk sırada yer alana favori ürünler arasında. Yaz mevsiminde serinlemek için bile sıkıyorum. Instıtut Esthederm termal su içerik olarak çok güzel ama fiyat olarak çok ulaşılabilir değil malesef.


aydınlatıcı the balm

Işıltılı bir ten ve makyaj sevdiğim için, makyajda aydınlatıcı ürünler kullanıyorum. Çok fazla makyaj yapmasam da göz pınarlarını aydınlatmak iyi görüntü açısından güzel oluyor.

the balm cindy lou

En sevdiğim aydınlatıcı ürünüm the balm markasına ait cindy lou. Far olarak da kullanabildiğim aydınlatıcı olmazsa olmazım.


the balm hot mama

En sevdiğim bir diğer üründe the balm markasının hot mama allığı. Solgun göründüğüm zamanlarda kullanmayı en çok sevdiğim ürünlerden biri.


the balm hot mama

Renk olarak her makyaja uygun olmasa da ben kullanmayı çok seviyorum, gül tonu rengi ve içindeki ışıltılar süper bence. Anında canlılık hissediyorum sürdüğüm zaman.


rimel

Gün içerisinde kullanmayı en çok sevdiğim bir diğer üründe maskaralar. Kirpik yapısı olarak uzun ve sık kirpiklere sahibim, o sebeple tercih ettiğim maskara çok fark etmez. Yinede maskaralardan vazgeçemem. En sevdiğim maskaralar, rimmel london kate serisi ve loreal super star.


ruj

Sıra geldi rujalara, rujlarda en sevdiğim marka olarak ayırım yapamam ama en sevdiğim renkleri söyleyebilirim,kırmızı ve pembe rengi. Sadece rimel sürdüğüm günlerde kırmızı rujla günü kurtarabiliyorum. Şeker bir pembeyse severek kullandığım renkler arasında. Clinique chuby stick pembe ruj ve the balm kırmızı gloss favorilerim arasında.
Makyajda vazgeçilmezim olan beş favori ürünüm bu şekilde.
                                                                           Not: Siz de bloguma konu olmak isterseniz benimle mail yoluyla iletisime gecebilirsiniz :)