17 Şubat 2016 Çarşamba

Lanet Olamadı Bir Türlü Terör!

       Sıradan bir günün ardından eve geliyorum kafamda yüzeysel kaygılar! Blogdur, İnstagramdır bakınıyorum öyle bir görsem yine terörü lanetliyoruz postları! Gördüğüm anda kafamdan geçen ''yine mi'' sorusu bile durumumuzun vehametini açıklamaya yeterli diye düşünüyorum.

      Bu devler tepişirken altlarında ezilen canlar, senaryosunu dünyanın diğer ucunda birilerinin masa başında yazdığı filmin ülkemdeki sefalet içinde figüranları! Ne desem, bu defa ne söylesek hep birlikte? Kanıyor bu ülkenin hiç kapanmayan yarası. Bizler de uzaktan izleyebiliyoruz yalnızca bize biçilmiş rolleri oynayarak. Belki biraz isyan ediyoruz böyle mecraları kullanarak, belki profil fotoğraflarını karartıyoruz. Ama hepimiz yine bir haber sayfasında verilen ölü sayısında sadece bir sayı olmaya aday. Ölmesin kimse artık ölmeyelim!

Mimlendim!- Haftanın Blogu

             Daha önce paylaştığım tek mim postunda kendi kendimi mimlemiştim :D Bu biri tarafından ilk mimlenişim bir heyecan yaptım. şurada

             Dağınık Anne çok eğlenceli yeni blog tanımak açısından faydalı haftanın blogu mimini başlatmış beni de çok sağolsun makyajlailgili mimlemiş.


            Kısaca her hafta haftanın blogunu seçip kendi blogumuzda ilan ediyoruz. Bu hafta kimi söyleyebilirim diye çok düşündüm. Sanırım bu hafta en çok gözüme çarpan blog Havan Topu oldu.

            Havan Topu sanırım oldukça yeni bir kişisel blog. Bolca içerik üretiyor. Yazıları da genelde kısa ve okuması keyifli. Kendisini şahsen tanımıyorum ama lisede sınıfta hani hep arkada oturan, öğretmenlerin bile esprilerine güldüğü, geyiği keyifli bir çocuk olurdu ya bana öyle biriymiş izlenimini veriyor. Bunca güzellik blogunun arasında, bol östrojenli takip ettiğim bloglar listemde ayrı bir renk:)

          Tabi hemen hemen her postuma yorum bırakarak destek olması da bu kararımı ucundan kıyısından etkilemiş olabilir...

          Ben de Kırmızı Başlı Kızı , Süslü Püslüyü ve İlke'i mimliyorum. Ve Tabi bu yazıyı okuyup mime katılmak isteyen herkesi. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere sevgiler!