18 Şubat 2016 Perşembe

Rimmel London Match Perfection Fondöten


      Rimmel London'ın Lasting Finish ve Match Perfection adlı 2 fondöteni arasında kararsız kalıp, günlük kullanıma match perfection daha iyi olur heralde deyip onu almıştım. Bir süredir de deniyorum.



      İlk farkettiğim şey bildiğiniz parfümlü gayet güzel kokuyor ama kokulu ürünler kullanmak istemeyenlerin uzak durması gereken bir ürün.

      Yapısı bayağı kremsi ve yoğun gözüküyor. Ama kıvamı düşünüldüğünde uygulaması ve dağıtılması çok kolay. Fırçayla, süngerle, elimle denedim her türlü sıkıntısız uygulanıyor. Yine kıvamına göre tende bıraktığı hafif his de beni şaşırttı aslında. Bir de spf 20 olması benim için güzel bir özellik.

      Aydınlık bitişli bir fondöten. Mat bitişli fondötenlerden hoşlananları memnun etmeyecektir. Çok doğal bir duruşu var. ''Baaak ben makyaj yaptım'' diye bağırmıyor. Kapatıcılık düzeyini hafif buldum. Bir tık daha kapatıcı olsa beni daha çok memnun ederdi sanırım.




    Sıradan bir günde pudrasız  5-6 saat dayandı ama sıcak bir yaz günü olsa, terlesem filan sanırım çok güvenilir bir fondöten değil. Tabi pudrayla kullanım kalıcılık performansını arttıracaktır.

    Bendeki rengi 100 ivory. Sarı alt tonlu bir renk ama en açık renk olmasına rağmen bana biraz turuncu kaldı :( İyi dağıtarak ve biraz boynuma da yayarak idare ediyorum artık...

    Hani genel olarak beğendim gibimsi ama sanki lasting finishi alsam daha mı iyiydi diye düşünmüyor değilim.