20 Mart 2016 Pazar

Revlon Matte Balm- Sultry

        Kadınlar günü alışverişinden Watsons'dan oldukça uygun fiyata aldığım Revlon'un Matte Balm serisinin Sultry adlı tonu benim için son zamanların favori dudak ürünü oldu. Zaten crayon formdaki rujlar uygulama kolaylığı nedeniyle gönlümü fethetmişti. Daha önce yine Revlon markasının just bitten kissable ve Bourjois'nın Colorburst serilerini denemiştim. Sanırım Revlon just bitten kissable lip stain serisini kaldırıp yerine mat bitişli matte balm ve daha parlak görünen colorburst lacquer balm serilerini çıkartmış.

        Bu seride gözüm özellikle sultry tonundaydı. Mac'in Twig rengine muadil gösterildiğini duymuştum elimde olmadığından bilemeyeceğim tabi. Ama bu renk beni çok cezbeden kendine has bir gül kurusu. Her ten rengine yakışacağını düşündüğüm, her tür makyaja, her mevsime gidecek bir renk. Biraz kahve biraz mor alt tonlu. Dişleri sarı göstermeyişi benim için büyük bir artı.

     Pigmentasyonu çok iyi, tek katta renk kendini gösteriyor. Sürümü de yumuşacık. Dudak çizgilerime dolmadan, pürüzsüz bir uygulama elde edebiliyorum. ''Matte'' ismi sizi yanıltmasın, bir golden rose velvet matte rujları gibi bir bitişi yok. Sadece balm başlığındaki diğer ürünler gibi ıslak ya da parlak olmadığı vurgulanmak istenmiş sanırım.

     Kalıcılığı memnun edici. Bir şey yiyip içmediğim sürece dudaklarımda kalıyor. Bir şey yiyip içince iç kısımlardan çıkıyor. En bayıldığım görüntü! Ama zaten tazelemesi çok kolay.

     Bu ürün hakkında beğenmediğim tek bir şey varsa 4-5 saat kadar sonra dudaklarımı kurutup biraz rahatsız bir his yaratıyor. Ay çıkarmalıyım bu ruju duygusu oluyor. Ama onun dışında çok sevdim yahu! Her gün bunu kullanasım var. İndirimlerde başka güzel renklerinden de kıstırabilirsem alırım diye düşünüyorum.

    Telefonum inatla kırmızı gibi çekmeye çalıştığından dudağımda fotoğraflayamadım.