21 Mart 2016 Pazartesi

Haydi Planlayalım-5

      Geçen hafta olanlar hepimizin canını bir kez daha çok yaktı. Ben de genel olarak mutsuz ve verimsiz bir hafta geçirdim. Bu hafta birden mucizevi şekilde her şeyin düzeleceğini ummanın en hafif tabirle ''naiflik'' olduğunu biliyorum. Ama haftaya olumlu bir ruh haliyle başlamak istiyorum. O yüzden biraz neşeli bir sticker seti kullanmak istedim. Aslında normalde sarıya çok bayılmam ama sonuçtan memnun kaldım.




         Bu kiti miss plans adlı blogdan buldum. Bir sürü güzel yazdırılabilir sticker kiti var bu blogda da. Aslında bilgisayarla biraz haşır neşir olan biri kendi de yapıp istediği desenleri sticker kağıdına bastırarak istediği formda stickerlar elde edebilir. Ama ben pek becerili değilim o konularda. O yüzden böyle yabancı blogger ablalar sağolsunlar var olsunlar.




       Bu sefer yapılacaklar listemi en alt sıraya koydum. Orta sıra yaptığım egzersizler, yemek ve blogum için en üst sırada kullandığım büyük boy kutular hem desenli olduğundan dekoratif oluyor. Hem de günün temasını belirtebileceğim bir alan. Mesela cuma günü sevdiceğimin doğum günü olduğundan ona göre ufak bir süsleme yaptım.



Bu haftaki planner düzenim de işte böyle planner hakkındaki diğer yazılarımı blogumun üst kısmındaki ''planner'' kategorisinden bulabilirsiniz. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere sevgiler!