12 Temmuz 2016 Salı

DENEMEK ISTEDIKLERIM CEKILISI- KAPANDI

Uzun suredir aklimda olan cekilisi nihayet baslatiyorum :) zaten bir suredir blogumdan uzak kalmistim. Heyecanli bir giris olsun dedim. Denemek istedigim urunler icin alisveris yaparken aynilarindan bir de hediye seti hazirladim.
Umarim kazanani mutlu edecek hediyelerdir.



Pastelin bu yeni cikan jetset kiti bana cok sevimli ve kullanisli gozuktu. Icinde bronzer, allik, 2 far ve 2 krem ruj bulunduruyor. Pure beauty nin bb kremini bi kullanmayan bendim sanirim denemek istedim. Hem de iyi hediye olur diye dusundum zira herkes cok memnun. Note markasi son zamanlarda yildizi parlayanlardan full coverage concealeri hakkinda da iyi yorumlar duymustum. Bakalim cekilisin kazanani ve ben birlikte yorumlayacagiz :) Gorkem Karmanin beauty blender a muadil gosterdigi H&M in makyaj sungeri de nicedir aklimda olanlardan. Ve son olarak da Essence i love extreme waterproof maskara. Malum yaz mevsimi deniz, havuz derken suya dayanikli bir maskara islevli olur diye dusundum.
Hediyeler ilginizi cekti ve katilmak isterseniz blogumu takip etmeniz ve yorum birakmaniz yeterli olacaktir. Eger cekilisi blogunuzda duyurur ve biraktiginiz yoruma linkini eklerseniz +3 hak. Ben daha cok hak isterim derseniz ya da demeseniz de bu kiz instagramda napiyor diye merak ederseniz cekilisim instagram hesabimda da devam ediyor olacak. ozgunsays adli sayfami takip ederek oradan da katilabilirsiniz :)