13 Temmuz 2016 Çarşamba

Haydi Planlayalim-9

    Planlama islerini, blogu dolayisiyla da haydi planlayalim yazilarini ihmal ettigim haftalarin ardindan bir ozlemle saldirdim plannera. Ama elimde tam kit kalmamis o yuzden daha once kullandigim haftalik kitlerden artanlarla bir seyler yapmaya calistim. Bayagi karmaşık oldu ama galiba hayatimin diger alanlarinda pek de hoslanmadigim bu rengarenklik plannerda içimi açıyor :)


     Kullandigim stickerlarin çoğu sticktoyourplans adlı blogdan. Ust sirayi yapilacaklari not almak icin orta kismi dekoratif stickerlar icin kullandim. Alt sirada ise blog islerim ve gunluk egzersizlerim yer aliyor. En sol kolon icin kullandigim bu hafta, onemli ve onumuzdeki hafta baslikli listeler cok kullanisli geldi. Iyi dusunulmus.

    Plannerlari dekore etmenin Turkiye'de de hizla yayildigin sevincle gozlemliyorum. Bu konuda site, sticker, planner vs tavsiyeniz varsa duymaktan memnun olurum. Benim plannerla alakali difer yazilarima ulasmak isterseniz blogun ust sirasindaki planner kategori basligina tiklamaniz yeterli.
   
     Devam etmekte olan cekilisim ilginizi cekerse  blogdan ya da ozgunsays adli instagram sayfamdan katilabilirsiniz. Bir sonraki yazida gorusmek uzere Sevgiler!!!